Friday, January 29, 2010

Itik Panggang

Salam dan selamat malam semua...Selamat merehat-rehatkan badan setelah seharian berkerja tak kiralah samada di opis orang atau opis sendiri....

Malam ni nak makan apa yaaa....Ni dah dinner ke belum ni...? Belum ada idea nak masak apa....Apa kata kita sama-sama cuci mata ngan Itik roasted ni.....


Ingat yaaaa..Cuci mata jeeee...Jangan sibuk-sibuk bawak pinggan...


Degil lagi tu....Dah...dah...Simpan pinggan tuuuu...Tak guna nak merayuuu..Memang tak nak bagi nyeeeee


Ishhh...issshhhh...Janganlah cakap kita ni kedekut ke, kuppik ke.....Sedeyyyy tawwww.....


Pasai.....Kiteee serupaaaaa.......Cuci mata je yaaaa......Pasai itu pun bukan milik kiteeeeee.......




NOTE :- Eh Korang makan itik ke...? Aku..? (sambil geleng² kepala)

9 comments:

blogresipi.com said...

hahaha. tergelak kite baca. itik dalam gelas rupanya. mane boleh cuit.kihkihkih... itik2 ni sedap gak makan. masa kecik ayah pernah wat itik golek. kalau kat kampung ni blh suruh diorang sembelik itik mak wat golek2 cenggini.cam sedap lak...

Watierman, rmanbkr said...

Akak pun geleng2 kepala jugak..hehehe kesian kan dia orang yg bawa pinggan tu!!!

♥LOVE2COOK♥ said...

Hehehe...tertipu Love! uwaaaa :)

mummyseri said...

huhu baru nak cop kepak ..
xpelah tapun aje yek..

Sue @ Nenie said...

Salam Ijan..

Sajalah...cam tak de idea pula nak N3..
Akak memang tak pernah makan itik dari dulu....Lagi² sekarang, sejak tgk itek gantung kat Petaling Street....
Waaaaaaa.....

Sue @ Nenie said...

Salam Kak Watie...

Saja suke²..Tapi kelakar gak pasal time saya snap tu, adalah beberapa org yang lalu lalang tu dokkk tgk jeee...Mesti mereka kata "dah takde kerja ke budak sorang ni..?

Sue @ Nenie said...

Love...
He he he Tipu teTipah

Sue @ Nenie said...

Salam Mummy...
Kih kih kih...pas chop² bayar sendiri yaaaa....

Anonymous said...

hi syurie.blogspot.com admin found your site via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer best backlink service Take care. Jason