Friday, February 12, 2010

Sardine n Kobis Goreng

Salam semua dan selamat pagi....Uuuuyeeeeee.....Hari ni last keja sebelom bercoti panjang....Semalam balik kerja, cadang nak bawa Rina check-up sekali lagi...Tapi bila tgk ia semakin aktif dan cergas seperti biasa...Alhamdulillah, so kansel sajalah, tak yah gi bawa jumpa doc lagi....

Tapi ni menu 2~3 hari lepas....Saja nak ngendeng² nyemak sini....Sessi pemanas badan..ha ha ha ha..

Dah lama tak makan ni, tetiba pula rasa teringin....


Tempe tergaring siket..Hubby yang masakkan...
(cheh cheh cheh...mentang² terhangus cepat² mention nama hubby....)

6 comments:

♥LOVE2COOK♥ said...

Sedapnya dishes tuh! Love ratah je la! hehehe...

Owh, Sue dah nak kerja kat PJS erk??? Aisey, jauh kan!

Sue @ Nenie said...

Hai Love...
Uiikkkk..love ratah jeee....? dah lama tak makan sardine, rasa teringin pulaaaa....

Iyaaaa....dah tukar sana...sedih bercampur gembira....Bercampur²...

hasni said...

btl2
da lama tak makan sardine
time malas masak sardine adalah penyelesaiannya;-p
btl tak kak??

openid said...

bestnye bercoootiiii! kite nk cuti gak awal mac nanti.kikiki

ijan

kak ina kl said...

salam..kadang-kadang masak cincai ni best tau..akak kalau baking guna cream cheese phil tu ajer..
tapi minggu lepas tak ada stok akak guna ajer tantura..rasa sama ajer..

Sue @ Nenie said...

Salam semua...

Hasni,
Yaaaaa betul tu....sardine lauk penyelamat di kala kemalasan melanda

Ijan,
Oooo...march bercoti yaaaa...? balik M'sia ke or coti² kat sana jeeee...?

Kak Ina,
Biasa pun saya guna cream cheese phil juga...ooooo...len kali boleh juga cuba tantura tu...ekonomi siketttt...