Monday, January 28, 2013

Happy Birthday dan .............

Assalamaualaikum dan salam sejahtera...

Alhamdulillah....Hari ni bertambah lagi setahun peluang untuk menghirup udara di dunia ciptaanNya ini...

Sambutan birthday kali ni macam biasa, xde potong-potong kek tapi satu kelainan tahun ni kita nak potong reben...

Ehemmm...dengan rasminya kita nak buka online shop secara kecil-kecilan........



Sempena awal pembukaan dan bersamaan sambutan birthday Sue yang ke-34..Jadi Sue menawarkan promosi pembukaan dengan KOS POS PERCUMA  dengan setiap pembelian RM150 dan keatas bermula sekarang sehingga 28 feb 2013....Dan percuma untuk sebarang pembelian bagi pembeli yang ke-34....

34 comments:

K.Nor said...

salam nenie.. wahh tahniah! happy birthday dan happy bukak kedai online.. hehe
semoga sentiasa dlm keberkatan Allah.. dan semoga kedai online terus maju jaya.. ya.. :)

deetha said...

salam kak Nenie,
selamat hari lahir yaaa...

mama sara nur said...

Happy Birthday Sue
tahniah jg ye semoga terus sukses
berkenan jg akak

Sue @ Nenie said...

Salam..

Kak Nor, Deetha dan Sara Nur..Thankssssss.....

hazila said...

Selamat Ulang Tahun semoga sentia success dalam apa jua yg diceburi.

Mamasya said...

Happy bday Sue.
moga murah rezki selalu dan berjaya dlm bisnez baru ni...

Ayu said...

Happy birthday buat Sue yang ke dot..dot..dot..ya..
Semuga dipanjangkan usia dimurahkan rezeki dan berbahagia disamping org2 yang tercinta..
Wah dah ada business online ya..cantik2 loyang2 tu semua sue!!..
All the best for your new endevours ya..

Amie said...

Happy birthday Sue.... hadoiii cantik2nya loyang acuan tu Sue... he he heh dah berminat nak jadi pelanggan ni tau!

KakAsma said...

Happy Belated Birthday Sue,

Semuga berbahagia bersama keluarga tercinta
sukses dengan bisnes,
cantik2 semuanya...
suka suka!!!

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

salam nenie...
happy belated besday... 28hb ye besdaynya... 29hb kelmarin besday anak bujang akak.. hihi...

tahniah ada bis blog yg menarik.. nnt akak masuk jenguk2 ye...

Gee® said...

Ops... hppy belated b'day sis... waaaa...ada kedai lagi... nti nk oder laaaa...

zila norazila said...

happy belated bthday sue..mould tue semuanya cantik..jadi rambang mata plk,..smoga dipnjgkn umur dan murah rezeki aminn:)

Totie@Tomy said...

cantik mould bear tu...

Qasey Honey said...

hppy belated besday ye yang...tahniah pbukaan in9 biz ni...hope bjaya n sukses...

xpsl ku jadi rambang dh ni...sbb mould yg dcari ade dsitu...rega mesti murahkn klau ngn QH...hehe

anymz said...

happy bday sue..pekenan tgk acuan bunga tulip..lawooo

Sue @ Nenie said...

Salam..

Kak Hazila...Thanks..

Kak Mamasya...Thanks..InsyaAllah..

Kak Ayu..Terima kasih..biz secara kecil-kecilan... ^___^ harap2 dipermudahkan semuanya....

Sue @ Nenie said...

Kak Amie..he he he klu dah ada yang sangkut..ehemmmm..boleh lah PM...

Kak Asma..terima kasih yang tak terhingga... ^__^

Kak Madiha...wow..hampir2 kongsi date birthday....klu sama dah boleh celebrate sama-sama ni...

Sue @ Nenie said...

Kak Gee...Thankss...Klu ada yang berminat bolehlah pm...

Kak Zila..Thanks.... Alhamdulillah..semoga semua berjalan lancar..

Totie@Tomey...Klu ada yang berkenan boleh PM.. ^__^



Sue @ Nenie said...

Kak QH...Thanks...He he he..klu berkenan, boleh PM..sekarang ada promo kos POS PERCUMA dengan setiap pembelian RM150 dan keatas bermula sekarang sehingga 28 feb 2013

Kak Anym...Klu berkenan dan teringin nak membeli jgn lupa Pm yaaaa... ^__^

Zaliedana said...

Assalam kak sue,wah kna pnggei kak sue ler,ct taun nih 31..Happy belated besday ya,moga termakbul segala doa2 n makin maju berbis..Cantik sgt semua mould2 tu..

dari dapur nasya said...

Salam Sue...cewahh bukak kedai online, cantik2 lak acuan tuu. Apa2 pun akak nak ucapkan selamat harijadi ya..semoga panjang umur dan murah rezeki. Nanti akak letak link kat dapur akak ya darling..babai...

dari dapur nasya said...

terkejut akak tengok kucing kat sebelah tu nak bunuh diri...Ampunnn hu..hu...hu...

Wattie said...

Assalamualaikum dan happy belated birthday Sue cayang.
Tahniah dah buka online biz....welcome to the club hehehe.... Nampak menarik acuan tu semua, insyaAllah kalau ada yang berkenan nanti boleh order dari Sue...

yan's cottage said...

salam nanie....

selamat hari lahir....moga panjang umur murah rezeki bahagia dunia akhirat....selamat maju jaya dalam perniagaan nie ye....

fazianbatrisyia said...

Selamat hari lahir ke-34. Semoga berjaya dunia akhirat. Salam perkenalan...

AZLINA said...

Assalamualaikum Sue, wah dah bisnes sekarang ya. Cantik2 semua brg2. Tahniah & semoga sukses selalu dari akak :))

asmah yusof said...

Happy Belated Birthday sue...semoga diberkati...menarik sgt mould2nya...mmg rambang mata...:)

Ctnaemah said...

happy belated birthday sue..akak berkenan loyang butterfly tu..mcm mana nak order ya?

Rohah said...

salam neniee..cantik2 mould tu..

dZana said...

aslmkum sue.. happy belated birthday yer.. smga pjg umur n sukses dlk kehidupan .. wah dah ada kedai online yer.. tahniah yer.. cantik2 acuan kek tu..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ninie..HAPPY BIRTHDAY TO YOU.TAHNIAH juga atas pembukaan kedai KATALOG KECIL SAYA.

anymz said...

salam sue..tahniah..
pekenan tgk acuan2 tu...huhu

zila norazila said...

Happy belated bthdy sue..thnish maju stapak lg..smoga biz brtsmbah maju tau..aminnn

Wani said...

TANTIKnya sume mould2 tuh :)).. anyway happy birhtday n selamat maju jaya dalam bisnes...