Tuesday, February 2, 2010

Little Fingers World @ Full of Wonder Contest

Salam semua dan selamat pagiiii...Lagi sekali tarak jamuan² mata keyyyy, pasal Mama masih lagi dalam Mood nak join kontes....Sajalah kan....Kita suke bab² nak ngendeng² ni..Kasi banyak² siket penyertaan dan memeriahkan suasana....Tak gituuu...?

Oklah....Nampak tak Banner kat bawah tu...? Cantik tak..cantek tak design yang disediakan oleh Mamaaerish untuk kita² gantung kat N3 masing²....Cute gituuuu......Kontes kali berkenaan aktiviti dak kecik mempelajari dan mendalami sesuatu....Nak taw lebih lanjut berkenaan syarat dan peraturannya?, boleh terus ke sini... Dan kepada sesiapa berminat tuk turut serta, jom cepat² hantarkan penyertaan anda sebelum 11 Februari 2010....

http://2.bp.blogspot.com/_J2oeMBwHhiU/SzsIAaTjtTI/AAAAAAAAA8o/pOFyeCOsAR0/s400/DSCN5089.jpg


Tadaaaaa......Rasanya ini Ok kot....Pssstttt...Ini gambar curi² tawwwww..Kalau Sara sedar maunya cepat² Sara nak possing....Sara ni pantang orang nak ambik gambor dia...

NAMA :- Adlina Qaisara (1 tahun 7 bulan)
Mama :- Suhaini

Amboi-amboi...Besar businesss anak Mama ni....Nak Sms sape tuuuu...? Oooooo nak pesan Papa, nanti jangan lupe belikan pampers dan susu sekali....

Haaaaa...Inilah sebahagian aktiviti Sara dimasa lapang...Kalau tak explore Hp Mama, mesti belek² buku melody dia tu....Benda dua ni memang tak lekang....Kalau sehari dia tak usik hp Mama, memang tak sah..Sib baik hp tu tahan lasak siketttt....

Apa ada pada hp Mama...? oooooo tak de apa² punnnn banyakkkkk..... Ada lagu² yang Sara dah pun pandai tekan² sendiri dan nanti startlah goyang²kan badannya, koleksi gambar² dia dan Adiknya sedari baby sehingga kini dan yang paling kelakar dia dah pun sibuk² nak nak Mama tolong bukakan game untuknya terutama yang city tower tuuuuu.....

Dan yang paling mama tension bila Sara selalu send sms thah hapa² thah kat sape² thah....Yang selalu jadi mangsa, Acu dialah...pasal nama Acunya yang paling atasss.....Waaaa nasib baik Acunya..Kalau owng len...Parah Mama dibuatnya...


3 comments:

Watierman, rmanbkr said...

Akak nak hantar gambar dak kecik mana erk...hehehe anak2 kan dah besor2...moga suksess ya!!

Sue @ Nenie said...

Salam Kak Watie..
Thanks..saje suke² isi masa terluang...

mamaaerish : said...

slm...

tq yer sudi join contest kami... tapi x join eb nyer frenz eh?... x jumper la....

anyhu gd luck yer... :)