Monday, February 1, 2010

Pretty Zaza Baby Face Contest

Salam.... Kembali lagi bersiaran dalam versi contest...Iyalah, biasa tayang masak² je kan, tapi kali ni aku bermurah hati nak bagi laluan kat anak aku posing-mosing siket kat blog Mama dia ni sambil-sambil mengambil peluang membertuahkan diri masing²....

http://3.bp.blogspot.com/_-b-3BN2Vtsw/S0Mvx4tSffI/AAAAAAAABMY/UTdJLmAJxRs/s320/my+contest.jpg

Haaaaaa.....Nampak Banner niii....?


Contest ni anjuran Pretty Zaza bersempena tahun baru 2010 yang merupakan tahun kedua penglibatan beliau dalam dunia blogger...

Kepada kawan-kawan kat luar sana yang berminat nak join dan memeriahkan suasana, jomlah....Untuk mengetahui dengan lebih detail lagi berkenaan syarat² dan peraturannya boleh terus ke sini.....

NAMA :- Adelia Qairina
UMUR :- 7 Bulan
JANTINA :- Perempuan

4 comments:

zaza said...

comelnya.. 5 feb nanti.. contact sy!

HaSue said...

salam nenie...amboi meriahnya umah dia ngan kontes...rajin betul laa nenie nih..apa2pun good luck yer !

Sue @ Nenie said...

Salam Zaza..

Thanks untuk contest yang cute dan mengujakan ini....

Sue @ Nenie said...

Salam Hasue...
Ni semua nak cover n3 punya hallah ni....2~3 hari ni masak besa² je, segan pulak nak tayang...
So selit² lah sikettt...

Apa² pun thanks...Mana taw ada rezeki kannn?