Wednesday, February 24, 2010

Nyanyi-nyanyi

NYANYI-NYANYI ~ Irama I

Duit tak ada,
Tapi hati ingin kawen oven,
Apa daya ku,
Aduhhh peninggggg....

Dimana kan ku cakar cariiiii...
Cakar Minta pada Hubby,
Hubby pun booo layan,
Akuuuu sedeyyyyyyy





NYANYI-NYANYI ~ Irama bertukar rentak

haiiii....Senangnya dalam hatiiii,
Dapat angkut oven free baru,
seperti dunia Jusco ini,
Hai Ana yang punya....

4 comments:

ain said...

wahhhh...hati manyak senang dpt oven baru maaaaa!!!!!! akak gakkk yg tak dpt2 lagi.huhu

kucingorengemok said...

salam... waaa, banyaknya voucer, berapa lama kumpul tu? hehe

mamaaerish : said...

byknyer voucer... kami nih shh mk dpt padahal shopin giler2 tuh... hik3...

oven baru tuh..... best.....

Sue @ Nenie said...

Salam buat semua..

kak Ain,
Akak, dah lama mengidam ni...mana tahan duk tengok org len jeee tayang hasil baking memasing..kita pun nak gak...(dengki mendengki kearah kebaikan..he he he)
Eh harga roti & kek kat bakery mahal tawwwww

KOG,
adalah lebih kurang setahun dua ni...

Mamaaerish,
Biasa Sue shopping time JCard pasal time tu boleh redem voucer (stp RM100 dpt RM10 vaucer)..
then semua point JCard akan Sue tukar ngan vaucer juga, tak ambik barang...
Dan satu lagi setiap 6 bln sekali diorg hantar rebet berbentuk vaocer....
Haaaa....kumpul siket² dari situlah....