Wednesday, February 24, 2010

Sekalung Kasih Kak-E buat Etni untuk rakan²

Emmmm....tadi semasa blog walking, dan singgah jap kat rumah Kak-E, yang sangat² terkenal ngan sifat penyayangnya terhadap anak² bulu Kak-E itu...Tiba-tiba terbaca kisah kehilangannya ini....Kita yang membacanya pun terasa kesedihannya apatah lagi yang menanggungnya...Moga² Kak-E banyak² bersabar di atas kehilangan ini....

Dan sebagai memperingati pemergian yang tersayang itu dan support teman² blogger, Kak-E dengan rasa senang hati menyerahkan kad ini sebagai tanda ingatan dan penghargaan Kak-E terhadap teman² yang banyak memberi sokongan dan kata² semangat .....

http://1.bp.blogspot.com/_bccBkRxK6iY/S4QG4rggipI/AAAAAAAADCk/RBJx_ZNsaeI/s400/loving+memory+of+itni.jpg
Semoga Allah membalas segala kebaikan dan kasih sayang Akak buat Etni disepanjang hayatnya....

7 comments:

ain said...

takziah buat kak Umie-E atas kehilangan kucing kesygannya!!!

Sue @ Nenie said...

Emmmm sape tak kenal kat Kak-E yang amat penyanyang terhadap anak² bulu belaannya...kan...

mamaaerish : said...

sweet.... kalolah eb x eczema... eb pn gitu... (",)

Zaitun said...

Kak Zai pernah down sangat masa kucing kak zai terlanggar hubby tu sebab sampai sekarang tak nak bela kucing tapi kak Zai gantikan dengan rabbit.

Sue @ Nenie said...

Salam...

Mamaaerish,
iyalah, walau ia hanya pet..tapi kalau hari² duk bermanja...pasti ujud satu perasaan halus antaranya kaannnnn...

Kak Zai,
Saya dulu pun ada bela kucing gak...Apa pun yang jadi kat kucing tu mesti timbul rasa sedih/gembira...Tapi sekarang tak membela lagi sejak ada anak kecik

umi_e said...

sue... kak e begitu terharu dengan penghargaan ini...

pastinya Itni juga gembira dan berterima kasih yang tak terhingga...

~TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK~

Sue @ Nenie said...

Salam Kak-E

sama-sama....kerana walau pun Itni hanya seekor kucing, tapi saya percaya ia tetap memberi pengalaman indah sepanjang ia bersama kak-E