Thursday, April 22, 2010

A Sweet Award dari Lovely Kitchen

http://1.bp.blogspot.com/_d8YYvoWm8G0/S80CLc5ko9I/AAAAAAAAAjc/dlsYP_jpe-o/s400/TULIP.jpg

Salam....

Dapur belum berasap lagi tapi kita serikan dulu ngan keindahan alam yang menyejukkan mata ni....Sweeettt sangat....Nak wat camne, nak tanam kat laman memang kompem tak idup punya, jangan kata munge oberse, munga tempatan pun belum tentu hidup subur...kih kih kih...Jadinya kita main gantung-gantung jelah....

Apa-apa pun Terima kasih Sue layangkan buat E-na yang nunnnnn jauh di negara matahari terbit sana kerana sudi menyediakan award yang sangat cantik ni....Haaaaa...kan nampak berseri siket rumah kita ni haaaa...

Dan pastinya tidak terlupa untuk kita ucapkan tahniah di atas sambutan engagement nya bersama yang tersayang......

Muahhhh...muahhhhh...muahhhhhh

4 comments:

E-na Zarina said...

xpe lah sue x dpt tanam pun xpe tapi kita masih di beri peluang utk melihat keindahan ciptaan Allah ni kan...
Tq sgt coz sudi terima award dari Lovel kitchen, terharu ni tau!
Thanks juga atas doa dr sue, moga sue juga bahagia selamanya dan persahabatan ini berkekalan hendaknya...

Zaitun said...

Memang sweet sesangat kalau tanam pun tak jadi bunga macam tu.
Kak Zai pun dah singgah rumah e-na zarina yang kat jepong tu tapi segan nak amik kih3...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ninie...sht?dr jauh k.atie mai nih!!adeh!adeh!nk ngantar bunga tuk ninie la...nanti amik kt umah k.atie ter...

hasni said...

salam
kak
mana menghilang
rndu ni nak tgk mknn sdap2 kat sini