Saturday, February 12, 2011

Its a Boy

Salam Aunty-aunty semua..Actualy Mama minta maaf bebanyak yaaaa pasal tak sempat nak jawab komen dan c.box kat sebelah itewwwww...dan berbalas kunjungan@berblogwalking..

Secara teknikalnya Mama dah pun gantung piyok belanga sejak 4 February lalu...Mana dia pegi...Dah belayar, sambut kedatangan sayeeeee lah..Resipi-resipi yang keluar selepas tarikh itewwww sebenarnya Mama post n set time....

Biasalah, Mama kan selalu sibuk..Dan resipinya selalu lewat seminggu dari waktu hidangan pasal Mama akan setkan resipinya sekaligusss bila ada pluang...Apa-apa pun Thanks yaaaa kepada sesiapa yang sudi berkunjung samada tinggal jejak or tidak...Ada masa nanti Mama cuba balas komen@kunjungan tersebuttttttt

Ok..See You All Later yaaaaaaa........

Its a Boy....


Iskandar Zulkarnain diapit dayang-dayang


Dayang yang dah tertidor dek keletihan....


Oklah aunty-aunty..Is titon dulu...Byeeee.....
Piyok Belanga dah digantung.......

20 comments:

nur easy said...

cantik namanya..;)

Kak Rosaliza said...

assalam nenei..tahniah atas kelahiran iskandar..sama nama ngan ank akk

Sizuka said...

congrats! semoga menjadi anak yg soleh. amin :D

hana said...

alhamdulillah dah selamat..... comey baby iskandar..... selamat berpantang eh nenie! pantang taw jgn tak pantang! kekekekekee

Sue @ Nenie said...

Salam...

Kak Nur,
Terima kasihhh...

Kak Rosaliza,
Terima kasih...Opppsss..kita share nama yaaa kak..

Kak Sizuka,
Terima kasih..

Kak Hana,
Terima kasih...Hu hu hu kuatkan semangat ni...tengok roti cream pun rasa tergoda...bau telur goreng pun cam bestttt....sabar-sabar...

Ayu said...

Assalam sue,
alkisahnya akak baru tahu..hehe..congrats ya..
Comel baby sue ni..selamat berpantang ya..nanti dah habis pantang, piyok belanga turun balik tau..haha

LinRosly said...

Assalamualaikum....
Comelnya....Tahniah!

Sue @ Nenie said...

Salam,

Kak Ayu, thanks...he he he tak sabor ni nak turunkan piyok belanga

Kak Rosly, time kacihhhhhh....

fuzidss said...

alhamdulillah..tahniah..tengok baby rasa teringin pulak

Nieza said...

Tahniah...comel jer tgk baby tido lena tu...semoga ibu dan anak sihat yer..:)

HaSue said...

Eh..baru tahu nih sue preggy rupanya aritu ek..ketinggalan zaman tul sy nih..hihi..tahniah yer atas kelahiran org baru..ni dah nak abis pantang laa ek..mesti dah selim melim balik tuh..hihi..

cubit pp iskandar..emmpp2..comel lah..best jek kan ada baby nih

Sue @ Nenie said...

Salam,

Akak Fuzid,Terima Kasih..

Nieza, yup, ni dalam hari lagiii..

HaSue, uyeee..esok dah cukup 40 hari..pah ni dah boleh main masak-masak balik..pssstttt itu pun kalau dak kecik tu tak buat latihan vokallah

Deliah's Deli said...

tahniah!nama klasik gitu..suker2!! paling best tgk masa dia tido..sbb waktu tu blh belek puas2..tgn,jari,kaki,muka..syioknyer :)))

che'iza said...

Tahniah nenie... dapat pakwe baru yg cerewet tapi comel... hhehehehh... Lama tak borak.. miss u n take care noo......

Sue @ Nenie said...

Salam...

Kak Del,
Mama Is pula time budak tu tido Mama dia pun nak join skali..wa ha ha

Kak Iza,
Terima kasih..iya iya..memang cerewet dah tu tak henti-henti pula buat latihan vokal...

♥LOVE2COOK♥ said...

Congrates Sue!!! Wahhhh tak tau pulak U were preggie! Hehehe...;)

Dear Iskandar, welcome to the world of fantasy! :D

ijan said...

Salam Kak Sue,
Tahniah2.... comelnye Iskandar Zulkarnain. Secomel namanya. ISkandar titun elok2 ye...mama pun rehat cukup2.. selamat berpantang. :)

kak ina kl (2) said...

tahniah sue..dapat baby boy lagi..sekejap ajer yang no 2 tu dah besar ek dan dapat baby baru.

lagi ligat lah kena buat kerja..anak dah bertambah..jaga diri baik-baik

Sue @ Nenie said...

Love..
Thanks....kes terbabas lerrr ni..keh keh keh..

Ijan..
Thanks..

Kak Ina..
He he he..rezeki...
Itulah,makin nyaring pula Mamanya duk jerit sana sini...lari sana sini...adussssss......

kakbesah said...

tahniah Ninie, dgn kehadiran Iskandar, semoga dia sntiasa sihat & mnjadi ank Soleh. nephew akk name srupa, seorang dentist. memang tabah orgnye setabah namenya..