Tuesday, April 12, 2011

Happy 1st Anniversary Dear.....

Salam dan Selamat Hari Selasa..
Waaaahhhh...Pagi-pagi lagi 'Letter Box' Sue berisi....Bukan dekat-dekat taw, dari Finland lagi.....Dan dengan rasa gembiranya Sue ambil dan simpan di sini sebagai kenangan, tanda ingatan dan juga sokongan...

http://1.bp.blogspot.com/-05qtipRU2NQ/TaFhvAfYi4I/AAAAAAAADyI/HDkSP9LkCE0/s1600/P1.jpg

Tahniah my dear...Sue tumpang gembira dengan perkembangan ini..Semoga "Our Journey Begins" akan terus berada di hati semua....

2 comments:

Nieza said...

wahh dah gantung dah poskad ni...tq sue sudi jadi kwn nieza sgtlah terharu...biar jauh dimata tapi dekat diblog...hehe btw happy blogging yer sue...salam syng dr nieza..mhuahhhx2:)

Sue @ Nenie said...

Salam....Thanks...Sue pun suke perkenalan ni walaupun kite tak pernah bersua..Tapi mana taw kan kuasa Allah, jika ditakdirkan dapat berselisih bahu suatu hari nanti...

Begitu juga Nieza, Selamat berblogging....