Wednesday, December 21, 2011

Dutchlady Kids&School Movie Mania @ TGV AEON Bukit Tinggi Klang.

Assalamualaikum...
Lagi cerita ceriti sekitar aktiviti berhujung minggu..Layan jee lah yaaaaaaa mana yang tersempat...(Antara camera atau anak-anak yang berlarian sana sini.........)

Terima Kasih MamaAqish untuk info ni
Sorry sebelum ni Sue betul-betul tak sempat nak buat pre-post untuk mendaftarannya


Semasa sessi pendaftaran....Terpaksa kumpulkan dulu bebudak ni kat dalam 'kenderaan hikmat ni' supaya bilangannya sentiasa mencukupi....Ha ha ha ha Kijam...kijam...kijammmm


Sessi bergambar ala-ala di acara red Carpet..HA ha ha ha ha ha


Sessi bergambar kanak-kanak sedunia sebelum serbu panggung


Wajah ceria sebelum meraung kat dalam panggung..Hampehhhhhh

8 comments:

Liza said...

biase la sue...bdk2 mana blh dok diam...ada jer keje diaorg....hihihi

Amie said...

ha hahahh comelnya bebudak dok dalam kereta hikmat tu!

Wattie said...

Salam Sue,
Suka tengok bebudak yang ramai kat dalam kenderaan hikmat tu.....comeyyyyy

EmbunRosaliza said...

Assalam nenie, lagi selamat dok dlm kereta hikmat tu, tak susah nak lari2 terkejar2 heheh

ijan said...

ahahaha... comel2 semua duduk dalam trolley. memang hikmat kenderaan tu. tak boleh lompat keluar dah. hihi... saya cukup takut nak bawa masuk tempat2 tertutup macam cinema. dibuat onar kat dalam tu stress tak pasal2. :)

Sue @ Nenie said...

Salam..

Kak Liza..betul tu...Kadang2 rasa macam berputus asa jeee nak bawa mereka ke shopping mall...Iyalah, bukannya sepanjang masa mereka rela nak duk kat dalam tu...sekejap jeeee...

Kak Amie..Itu hanya lakonan 10 min semata-mata...Lepas umpan abisss, startlah nak jalan plan masing2..

Kak Wattie..he he he Dulu2 masa saya belum ada anak rasa kelakar gak tgk budak2 duk dalam situ, tapi bila dah anak berderet..he heh he baru tawwwwww...

Sue @ Nenie said...

Kak Liza...Kadang2 Ok..kadang-kadang diorang pun tak mo duk dalam situ lelama....Pun sibuk nak turun dan lari sana sini jugeee...

Ijan...itulah..sib baik tiket free...taklah fruss sgt...Itu pun sebelum pegi dah cakap kat Hb, ni tak tahu sampai bila boleh tahan kat dalam tu....

Zaliedana said...

Assalam kak,anak2 sy pon xpadan girl,mmg buaih jer,kalo xletak lamketa hikmat,mmg jenuh juga nak ligan,kadang smbil2 tuh,umpan la ceklat ke biskut bagai,adeiii..