Monday, November 19, 2012

Takoyaki Pan...Ada yang berkenan..?

Salam....

Ehem-ehem..Lama betul membekukan diri...Lama-lama tak muncul ni dan sesekali mahu muncul, terasa macam kekok plak nak berbicara..Tak tahu nak berceloteh apa..Dah tu bila muncul, terus tayang iklan ala-ala selesgirl nak naikkan ranking jualan plak..Aikkkkkkk....Lama menghilang ni dah tukor profesion ker..?

 

Taklah...Since Sue tayang Takoyaki Pan Sue tak lama dulu, macam ramai yang bertanya camne nak dapatkan benda alah tu kat Malaysia ni, disebabkan Sue kirimnya dari kawan yang kebetulan outstation sana, so tak dapatlah nak membantu...


Tapi tadi pagi, semasa mata duk menggatal meninjau2 laman web ni, tetiba terpandang tang promosi ni dan tetiba plak terlintas di hati nak share kat sini..Jadi jangan salah faham tauuuuuu..Sue tak jual atau supply takoyaki pan ni..JUST SHARE THE INFO jeeeeeeee.........

7 comments:

Mamasya said...

Aslmkum Sue. lama menghilang Su.
teringin juga nak beli acuan takoyaki itu.

Wattie said...

Assalamualaikum Sue,
Selamat bertemu kembali, rinduuuu. First time tengok acuan takoyaki tu, tak pernah cuba lagi membuatnya...

rahel said...

comelnya acuan takoyaki tu Sue...kita pun teringin gak..tp mgk mahal harga dia kan?

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Alahai...dah keluar pun tuan punya blog ni ya...rindu..

mama sara nur said...

assalam Sue
bertemu kembali he he arr la lama menyepi ni...

zila norazila said...

salam syg sue..
tu lakan bila lama myepi mmg nk karang ayat mmg susah btl..h ehhee sama lh kita klu dh lama2 x der idea nk ckp..slamat kembali :)

Ayu said...

Assalam sue,
wah cantik acuan takoyaki ni eh..
ingat dulu nak beli juga....sementara acuan tak ada tu akak ada juga beli takoyaki kat bazaar ramadan, sebab nak rasa macam mana .. because before this ada jual tapi tak halal punya..so that time, ada yg halal punya.. beli dan merasa, hubby akak dan anak2 tak berapa sangat gemar..so niat nak beli acuan takoyaki terus mati ditengah jalan..hehe