Friday, December 14, 2012

Corn In Cup

Assalamualaikum...

He he he he he..Jgn jemu yaaaa klu asyik-asyik keluar menu jagung je kat blog sini..Jangan salahkan tuan rumah tapi salahkan MAHA2012 yang bertanggungjawab menganjurkan Lelongan Sejuta Jagung tempohari..He he he Mak Aiiiiii..Salahkan orang plak..padahal dia yang beli jagung tak hengattttttt.................

CORN IN CUP

BAHAN-BAHAN
  • Isi jagung rebus
  • marjerine
PENYEDIAANNYA
  1. Kukus isi jagung seketika, kemudian masukkan isi jagung yang masih panas ke dalam sebuah mangkuk.Masukkan marjerine.Kacau sekata..
  2. Sedia dinikmati..

7 comments:

JaSSNaNi said...

haaa.. baru teringat.. petang ni nak singgah beli jagung cup.. hari tu nak beli.. dah abis plak pakcik jual tu cakap..

ilahjy said...

buat mcm2 kuih dgn jagung tu ..lenguh mulut kunyak jagung hehehe

Lesung Batu said...

as simple as tat..camni pun dah sodap kan sue..

Amie said...

Sue...
sebut pasal jagung...banyak hantu jagung tau, kami anak beranak hantu jagung tegar!

Kak Nik Ja said...

ari tuh akak makan jagung bakar dia buat style berempah gituw...cer sue terai! tapi resepi nya tak dok..sbb akak beli jer!

zila norazila said...

klu akk kukus camtu jew buh planta..atau wt nasi jagung..he hee

mama sara nur said...

anak2 kalu nk makan jagung memang suh beli yg in cup he he malas nk gigit2 jagung batang tu
selalu kalu blk dari kg memang beli masa singgah R&R