Monday, February 22, 2010

Award dari Love

Selamat pagi dan Salam Sejahtera buat semua yang sudi bersinggah di blog kite yang dah nak bersawang ni.....Mula² kite nak ucap terima kasih bebanyak kepada yang telah tinggalkan komen di n3 atau pun shoutbox kite tu...ada masa nanti akan kita jawab...

Sebenarnya kite masih lagi kat opis lama, ni last week kat sini, then next week akan bermulalah episod baru kite kat opis baru pula...Harap² semuanya akan berjalan dengan lancar....

Ohhh..Rasanya masih belum terlewat untuk saya mengucapkan "SELAMAT TAHUN BARU CINA" kepada sesiapa yang menyambutnya, semoga dengan kedatangan tahun baru ni akan membawa sinar baru dan lebih keceriaan di dalam hidup kalian semua...

Dan buat Love, sorry yaaaa...terlambat siket angkut award ni....Actually bukan tak sudi nak rembat awal² lagi tapi keadaan tidak izinkan..Biasalah bila bercuti panjang ni, memang susah nak ngadap lappy...Lagi² bila broadband selalu buat hal...Bila pepagi memang elok jeee linenya tapi line kite pula yang bzzzz....Bila malam time kite dah line clear, 'dia' pulaaaaa buat hallll.....Terkedek².....Kadang² langsung tak jalan.....Aduhaiiiii...

Oklah...tak nak bebel panjang² kat sini.....Sekarang kita nak gantung award yang sangattttt nice ni kat blog kite pulaaaaa....Thanks ya Love...


http://1.bp.blogspot.com/_Xkb20G6ASNk/S3p_IwVlWqI/AAAAAAAACL0/amPGKAGi-eg/s400/priyaaward.png

http://2.bp.blogspot.com/_Xkb20G6ASNk/S3p-4Q6MkPI/AAAAAAAACLs/ufwxwr9p-3g/s400/fimereaward.jpg

4 comments:

♥LOVE2COOK♥ said...

Hi Sue! Hehehe, tenkiu sudi ambik awards dari Love ya! takpe lambat...janji ambik..hehehehe :D

Ooo next week baru joining new office erk??? All the best to U! Takleh lak nak jln2 kat Jusco erk...take care!

Sue @ Nenie said...

Hai Love...
Welcome...
Oh...hati sangat berdebar² nak start sana...hu hu hu..sedeynya dah xdapat lepak² jusco bkt tinggi time lunch hour....akan rindu itu semua....

mamaaerish : said...

cumilnyer award... tahniah... (",)

Sue @ Nenie said...

Salam MamaAerish
Thanks...